Image Alt

Condicions de contracte i pagament

CONDICIONS PARTICULARS DE PAGAMENT

 • Al moment de formalitzar la contractació de la teva activitat hauràs d’abonar el 50% del preu total. Aquest primer pagament es realitzarà com a màxim 30 dies abans de la data de sortida de l’activitat, considerant la teva plaça com a no reservada fins que efectuïs aquest dipòsit. El 50% restant l’hauràs d’entregar com a màxim 15 dies abans de la data de sortida, considerant la teva plaça anul·lada si no realitzes aquest pagament, i en tal supòsit s’aplicaran les condicions d’anul·lació. Si realitzes la reserva dins dels 30 dies previs a la data de sortida, hauràs d’abonar el 100% de l’import.

CONDICIONS PARTICULARS DE PAGAMENT PER A VIATGES

 • En el moment de formalitzar la compra dels serveis del teu viatge hauràs d’abonar el 50% del valor total, més el preu total del bitllet d’avió segons sigui l’oferta de les companyies aèries. Aquest primer pagament s’ha de realitzar com a màxim 90 dies abans de la data de sortida del viatge, considerant la teva plaça no reservada mentre no efectuïs aquest dipòsit. El 50% restant l’hauràs d’abonar com a màxim 60 dies abans de la data de sortida, considerant la teva plaça anul·lada si no realitzes aquest pagament, i en tal suposat s’aplicaran les condicions de l’apartat d’anul·lacions. Si la teva reserva la realitzes dins dels 90 dies abans de la data de sortida, hauràs d’abonar el 100%.
 • Pots pagar fent una transferència o amb targeta de crèdit. Clica aquí.

CONDICIONS PARTICULARS D’ANUL·LACIÓ

 • Un cop pagada la teva activitat, en tot moment pots anul·lar els serveis contractats, tenint dret a la devolució dels diners pagats, però depenent de la proximitat del dia de sortida, hauràs d’abonar les següents penalitzacions:
 • Una penalització del 20% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix abans dels 30 dies de començar l’activitat.
 • Una penalització del 30% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 30 i 15 dies abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 40% si l’anul·lació es produeix entre els 15 i les 48 hores abans de començar l’activitat.
 • Una penalització del 60% si l’anul·lació es produeix durant les 48 hores anteriors a la sortida.
 • De no presentar-te a l’hora prevista de començar l’activitat, no tindràs dret a cap devolució del import abonat.

CONDICIONS PARTICULARS D’ANUL·LACIÓ PELS VIATGES

 • Una penalització del 30% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix abans dels 60 dies de començar l’expedició.
 • una penalització del 40% del total dels serveis si l’anul·lació es produeix entre els 59 i 45 dies abans de començar l’expedició.
 • Una penalització del 50% si l’anul·lació es produeix entre els 44 i els 30 dies abans de començar l’expedició.
 • Una penalització del 70% si l’anul·lació es produeix entre els 30 dies i les 72 hores anteriors a la sortida.
 • Entre les 72 hores i el dia de sortida, o no presentar-te a l’hora prevista de començar l’activitat, no tindràs dret a cap devolució del import t abonat.
 • En cas d’anulació, la devolució del bitllet d’avió serà segons condicions de la companyia d’aviació corresponent.

 

 • Si amb la teva anul·lació la resta del grup hagués de pagar un import superior al ja contractat, hauràs d’abonar l’import necessari per que la resta de participants puguin realitzar l’activitat mantenint el preu ja abonat. Si entre la teva anul·lació i el començament de l’activitat hi ha noves inscripcions, deixaràs d’estar subjecte a aquesta condició, però si a les condicions de penalització anteriors.
 • Si entre el dia de la notificació d’anul·lació i el dia previst per començar l’activitat són festius, es considerarà una no presentació amb unes despeses del 100%.
 • Si has contractat l’assegurança de la teva activitat i/o d’anul·lació a Xavi Llongueras, l’import d’aquesta no serà reemborsable en cas d’anulació dels serveis contractats.
 • En cas d’impossibilitat de poder realitzar algun dels serveis contractats i pagats, podràs proposar a una altre persona que substitueixi la teva plaça, evitant així les penalitzacions, però si amb aquest canvi es generen despeses per part de companyies d’aviació, transport o altres serveis, seran abonades al 100% entre tu i el nou client.
 • Si abans de la sortida Xavi Llongueras ha d’anul·lar la teva activitat per raons alienes a la seva voluntat degut a la meteorologia, catàstrofes climàtiques, conflictes bèl·lics i/o polítics, problemes laborals, pandèmies, etc. et proposarà utilitzar els diners abonats per altres sortides que tingui en programa, canviar les dates de la teva activitat, o una que tu proposis amb un nivell tècnic, físic i de durada igual a l’activitat cancel·lada amb un límit d’utilització dels diners de 6 mesos, o et farà la devolució del 50% dels diners abonats. D’aquesta devolució també es restaran les despeses generades per l’anul·lació, com poden ser reserves fetes per avançat a hotels, refugis, etc. En cap cas hi haurà cap tipus d’indemnització.
 • Si durant els dies dels serveis contractats, per motius de seguretat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, pandèmies, etc. Xavi Llongueras responsable de l’activitat es veu obligat a canviar, modificar o fins i tot anul·lar l’activitat, les despeses extres que això origini per poder seguir, variar o anul·lar l’activitat, no estan incloses en el preu. També es sumaran les despeses generades per l’anul·lació, com poden ser reserves fetes per avançat a hotels, refugis, etc. En aquest cas no hi haurà cap tipus de devolució ni de indemnització.
 • Els vols d’avió gestionats amb una agència per Xavi Llongueras, estan exclosos de la devolució si per motius de seguretat degut a conflictes bèl·lics i/o polítics, catàstrofes climàtiques, problemes laborals, pandèmies, etc. Xavi Llongueras responsable de l’activitat es veu obligat a canviar, modificar o fins i tot anul·lar l’activitat. La devolució de l’esmentat vol serà segons les normatives de l’agència i/o companyia aèrea.
 • Xavi Llongueras no realitzarà cap devolució pels serveis que no facis servir voluntàriament durant l’activitat, sigui quina sigui la causa de la no utilització.
 • Totes les anul·lacions hauran de realitzar-se per escrit mitjançant el correu electrònic a guia@xavillongueras.com. Pots sol·licitar una assegurança d’anul·lació. Més informació sobre l’assegurança: Cobertures i preus.