Image Alt

Events

IV DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP

CAMPUS D’SKIMO

Per quart any consecutiu la Cerdanya serà l’escenari d’un complet campus d’Skimo, però depenent de la situació excepcional per la pandèmia causada pel coronavirus, intentarem realitzar el Dynafit Pertot Skimo Camp durant el febrer o març. Anirem informant segons l’evolució de la pandèmia del Covid-19.

El Dynafit Pertot Skimo Camp és una oportunitat perfecta per gaudir de tres dies de formació d’Skimo, seguretat en allaus i terreny de neu, de xerrades tècniques i de test de material d’esquí de muntanya de les cases Dynafit i Julbo, i la col·laboració de la botiga Pertot de Puigcerdà – Masella.

Els campers s’allotjaran al Xalet UEC de la Molina, que servirà de Camp Base per a les xerrades d’entrenament, material i seguretat en terreny d’allaus, així com per a diverses projeccions de pel·lícules d’esquí.

Vine a la formació d’aquest Camp d’Skimo!

  • Febrer o març del 2021.
  • Anirem informant segons l’evolució de la pandèmia del Covid-19
  • Mínim 5 persones, màxim 20 persones.

Hi ha dues modalitats de preu:

  • 220,00€/persona.
  • Inclou dos dies i mig d’activitats i assessorament amb Guies d’Alta Muntanya UIAGM, obsequi Dynafit, 2 sopars al Xalet UEC i dinar de cloenda.

No inclou material personal com els esquís, botes, pals, pells, ganivetes i ARVA, pala i sonda, etc. Tampoc inclou assegurança per l’activitat, ni el transport des del teu punt de sortida fins a la zona del Camp. Res que no figuri en els apartats dels preus.


  • 280,00€/persona.
  • Inclou dos dies i mig d’activitats i assessorament amb Guies d’Alta Muntanya UIAGM, obsequi de Dynafit, allotjament en Mitja Pensió de 2 dies al Xalet UEC i dinar de cloenda.

No inclou material personal com els esquís, botes, pals, pells, ganivetes i ARVA, pala i sonda, etc. Tampoc inclou assegurança per l’activitat, ni el transport des del teu punt de sortida fins a la zona del Camp. Res que no figuri en els apartats dels preus.

Em pot interessar?

Si, si ets practicant de l’esquí de muntanya, si t’agrada la natura hivernal, si t’apassiona l’aventura de moure’t amb els esquís per la muntanya, si tens dubtes sobre material, si vols aprendre petits trucs de com bellugar-te amb esquís de muntanya, si vols aprendre diferents tècniques d’aquesta modalitat d’esquí com la seguretat en terreny d’allaus, nivologia i alpinisme i si vols conèixer gent d’aquest ambient.

Quin nivell haig de tenir per assistir al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?

Si ja ets practicant de l’esquí de muntanya però vols perfeccionar el teu nivell en aquest esport en ascens, descens i seguretat, i et consideres esquiador mitjà (ME), podràs gaudir del DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP.

ME – Mitjà Esquiador (Pendents moderades i amples, es requereix poca experiència).

BE – Bon Esquiador (Esquiadors capaços de moure’s en terrenys reduïts, en pendents inferiors a 30º).

MBE – Molt Bon Esquiador (Itinerari d’alta dificultat, amb pendents de fins 40º i pendents obligades i exposades).

Com funciona l’allotjament?

El Xalet UEC de La Molina és un refugi de muntanya amb fàcil accés en cotxe. Les habitacions són compartides. Pots portar el teu propi sac de dormir o llençols, o pots llogar els llençols per 3€. El Xalet UEC disposa de mantes.

Puc demanar dieta especial al Xalet UEC?

Si. Si tens problemes d’al·lèrgies, o vols dieta vegana o vegetariana ens ho fas saber en el formulari d’inscripció.

Si no tinc assegurança, puc assistir al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?

Si no tens assegurança, te la podem tramitar nosaltres.

Valor assegurança:

42€/persona.

Més informació de l’assegurança clicant aquí.

Quin material haig de portar al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?

Has de portar el material per la pràctica de l’esquí de muntanya, ARVA, pala i sonda, a més del casc, grampons, piolet i arnés si en tens. Una motxilla d’uns 25 a 30 litres, material personal d’una motxilla d’una jornada com aigua, farmaciola personal, roba d’abric a base de capes, guants, ulleres de màscara, paravent, etc. La botiga Pertot amb el telèfon: 872 20 09 40 et facilitará a preu especial (55€/cap de setmana) pel DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP el material que necessitis! 

Com em puc inscriure al DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?

Omple el formulari que trobaràs seguint aquest  link: CLICA AQUÍ!!

Com pago el meu DYNAFIT PERTOT SKIMO CAMP?

Un cop hagis omplert el formulari hauràs de fer el pagament clicant aquí.

En participar en una de les activitats d’aquesta web, estàs cobert per una assegurança mínima obligatòria d’accidents i RC. Però et recomanen que estiguis federat o que disposis d’una bona assegurança de viatge i activitat.

Si no en tens, t’ho podem facilitar. Mira’t aquest enllaç.

Categoria:
Localització: La Cerdanya
Nivell: Adaptat al teu nivell
Preu: 280€